Berrie Baudet

Ik zie weer licht aan het eind van de tunnel. Mijn muze, Donald Trump, is een beetje uit het zicht verdwenen maar de Nederlandse Donald staat alweer hard aan de deur te rammelen, Thierry Baudet. Ik vind Thierry te lastig en te Frans dus ik noem hem gewoon Berrie, klinkt ook veel beter, Berrie Baudet.

Berrie is de lagenlanden versie van Donald, hij loopt weg als er kritische vragen worden gesteld of zegt interviews af en anders liegt hij gewoon de boel aan elkaar. Waar Donald de feiten alternatief noemde zegt Berrie dat het een kwestie van interpretatie is. The Donald had zijn ‘rally’s’ en Berrie had zijn ‘vrijheidskaravaan’ waar enorme grote mensenmassa’s op af kwamen. Trump verloor de verkiezingen en claimde grootschalige fraude, dat hij van de 61 rechtszaken er 60 verloor deed er even niet toe. Baudet riep nu op de pleintjes en parkeerplaatsen dat er fraude is gepleegd. Ook de corona pakt Berrie aan op dezelfde manier als zijn voorbeeld, gewoon ontkennen en de wetenschap verwerpen omdat hij zijn eigen wetenschap heeft. Hetzelfde geldt voor het klimaatprobleem op de wereld, die is er niet volgens het alwetende duo Berrie en Donnie. Waar Trump Kanye West als volger heeft moet Baudet het doen met Lange Frans. De overeenkomsten zijn onmiskenbaar, Baudet is een kleine Trump, weliswaar met een iets hoger IQ, maar minstens net zo narcistisch.

De formatie moet nog beginnen en Berrie wordt met open armen ontvangen door de verkenners/formateurs althans in Berriewereld want met zijn absurde standpunten is hij uitgesloten door vrijwel elke partij. Om het kort te houden: Ik heb er zin an!

Wordt vervolgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s