Coronadag 9 – Aardappelhoofd

Zojuist zag ik een filmpje van Robert Jensen, die is ergens in blijven hangen, zijn zesde levensjaar zo te horen. Het is wel mooi als er mensen zijn die anders denken en daar voor uit komen maar als ze onzin uitkramen mag je er wel een mening over hebben lijkt mij. Hij spiegelt zich aan zijn grote voorbeeld Trump, waarvan het algemeen bekend is dat die een beperkt IQ heeft al vindt hij zelf het tegenovergestelde. Jensen zit op dezelfde golflengte op hetzelfde intelligentie niveau. Onder gemiddeld is dat.

De grote leider zelf wil over twee en halve week dat alles weer normaal is en dat iedereen weer normaal doet en gewoon aan het werk gaat. Pasen is een mooi moment om daarmee te beginnen, we hebben lang genoeg gek gedaan volgens the Donald. Vooralsnog stevent Amerika af op meer doden dan welk land dan ook, dat zeggen de deskundigen in ieder geval. Geld is belangrijker dan doden vind de zakenmanpresident. Dit had iedereen al lang aan kunnen zien komen, Trump is een zakenman maar een slechte, hij haalde zijn vermogen voornamelijk van zijn vader en uit de staatskas voordat hij president werd. Nu is hij de staatskas en ziet hij die in een rap tempo leeglopen, zijn persoonlijke vermogen verdampt waar hij bij staat en dat wil hij niet daarom zullen die paar doden hem niet deren. Hij gaat namelijk over lijken, dat is duidelijk.

Vermoedelijk denkt aardappelhoofd Jensen hetzelfde, ik weet niet of hij geld heeft/zaken doet (aan de advertenties in zijn video te zien wel, koop een Jensen shirt staat er onder zijn filmpje) maar de drang naar euro’s is groter dan het welzijn of het leven van medelanders.

Het feit dan de Nederlandse zorg erg goed is en dit aankan, maar niet allemaal tegelijk, ontgaat hem blijkbaar. Het doel om onze artsen en verpleegkundigen levend te houden deert hem blijkbaar ook niet. Het idee dat deze mensen hun leven op het spel zetten om anderen te helpen is hem ook vreemd. De voorbeelden zien en horen we helaas uit Italië maar dat zal ook wel nep zijn volgens ons aardappelhoofd. Het erge is dat er veel mensen instemmend knikken bij deze geestelijk beperkte man. In grote lijnen zijn dat er gelukkig ook niet zo veel namelijk 0,1 % en dat is 10 keer zo weinig als de 1% die corona niet overleeft dus om zijn eigen woorden te gebruiken, het is helemaal niets. Beste Robert Jensen, in het grote plaatje lul je voor een huiskamer sociaal intellectueel beperkten en dat is eigenlijk prima. Ga zo door, aardappelhoofd, een lach in deze tijden is onbetaalbaar.

wordt vervolgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s