The Trumpman Show – 5

Vijanden top 10 Donald Trump week 35

Donald lijkt meer vijanden dan vrienden te maken. Als hij dan eens een keer vrienden heeft dan keren ze zich weer tegen hem en veranderen ze in vijanden. Lastig hoor die geld georiënteerde vrienden.

Hier is de vijanden top 10 van Donald. We kijken naar de stijgers en dalers deze week, de nieuwe alarmschijf, waar gaan de Trump sirenes van loeien, en tot slot de tip van de week.

10-Obama (voorheen President)

Gezakt van 9, op nummer 10 hebben we de oude vertrouwde Obama, het is een oude vijand maar hij krijgt nog steeds de schuld van veel dingen.

9-“de Democraten” (de tegenpartij)

Stuivertje gewisseld met Obama, op nummer 9 staan de democraten, hebben soms nog meer schuld dan hun oude leider.

8-Robert Mueller (Speciaal aanklager onderzoek Russische inmenging verkiezingen 2016)

Van 4 naar 8 gezakt is Robert “Bob” Mueller, het is niet te verwachten dat hij ooit deze top 10 gaat verlaten maar deze week zijn er een paar sterke stijgers die hem zijn voorbijgerend.

7-Jeff Sessions (minister van justitie)

Ook bezig met een vrije val, van 3 naar 7, Jeff sessions, wordt bijna dagelijks geschoffeerd door de grote baas dus lijkt het afwachten tot ook Jeff de zak krijgt.

6-James Comey (ex FBI Directeur)

Op 6 staat James Comey, stond ook erg hoog want werd nogal eens aangevallen op twitter door de president maar wordt op dit moment voorbijgelopen door een aantal verse vijanden.

5-Don McGahn (advocaat van het witte huis)

Een nieuweling op nummer 5 is Don McGahn, als Trump advocaat ongelimiteerd je gal spuwen bij Bob Mueller levert een top 10 plek op.

4-David Pecker (voorzitter en directeur American Media)

Ook vanuit het niets, op 4 David Pecker, heeft een kluis vol sappige verhalen die niet gepubliceerd mochten worden na betaling van trump maar hij heeft nu immuniteit dus…….

3-Allen Weisselberg (financieel directeur Trump organization)

Met stip op 3, de hoogste binnenkomer en tevens Alarmschijf, Allen Weisselberg, financieel directeur van de Trump organisatie vanaf 2000 maar in dienst van de Trump familie vanaf de jaren 70 van de vorige eeuw. Weet extreem veel en heeft immuniteit gekregen. Dit kan niet anders dan de aanstaande nummer 1 zijn.

2-“De Media” (de pers, alles behalve fox news)

Op nummer 2 gezakt van de eerste positie, de media, de bekende vijand van het volk, hebben altijd fake news volgens Donald. Behalve Fox news, die zijn wel betrouwbaar

1-Michael Cohen (ex advocaat, woordvoerder en klusjesman van Donald Trump)

Nummer 1 van 7 gekomen, Michael Cohen, de klusjesman van Trump, heeft nu voor de rechter verklaard dat hij in opdracht van Donald handelde toe hij geld overmaakte aan een pornoster.

 

Helaas hebben wel een paar vijanden de lijst verlaten, zo zijn de “13 angry democrats” buiten de lijst beland en ook Omorosa moest het veld ruimen, die heeft maar 1 week in de top 10 gestaan. Oudgediende Hillary Clinton (crooked Hillary) is er vanaf het begin bij geweest maar is net buiten de lijst beland. We moeten Hillary niet afschrijven want dat is een taaie en voor je het weet staat ze er weer in.

Nummer 1 in de tipparade is Bob Woodward, zijn boek “Fear” komt binnenkort uit en dat is ongetwijfeld top twittermateriaal.

Tot morgen.

One thought on “The Trumpman Show – 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: