The Trumpman Show – 4

De mentale en fysieke gesteldheid van Donald

Donald leeft in superlatieven, hij is niet gewoon gezond nee hij is supergezond. Wel net iets te dik, op de grens van obesitas, maar Donald heeft een dokter ingehuurd die vertelde dat dhr Trump een excellente gezondheid heeft, als Donald wat gezonder gaat eten en meer bewegen dan kan hij misschien wel 200 worden. Dit heeft te maken met de uitmuntende genen van de president. Volgens de dokter.

Mensen twijfelen aan zijn psychische vermogens en daarom heeft deze dokter een test gedaan om te laten zien dat  de president niet dementerend is. Donald kan een klok tekenen, kan woorden nazeggen en herkent een neushoorn op een plaatje. Dat lijkt me duidelijk, geen dementie.

En dan dat IQ van hem, één van de hoogste van alles en iedereen volgens hemzelf. Het is algemeen bekend dat hij een vrij lage woordenschat heeft en in werkelijkheid zal zijn IQ eerder onder dan boven het gemiddelde liggen. Gebaseerd op zijn opleiding bijvoorbeeld en de vele mensen om hem heen die niet bepaald onder de indruk van zijn intellect waren. Zijn uitspraak: “The concept of global warming was created by and for the Chinese in order to make US manufacturing non-competitive.” spreekt boekdelen.

Het valt me allemaal niet mee om positieve dingen te vinden althans dingen die niet door hemzelf beweerd worden. In dat geval moet ik maar uit gaan van zijn eigen woorden.

Hij is veel eerlijker dan anderen vind hij zelf. Misschien is dat wel zo vergeleken met politici in het algemeen maar er is toch best vaak bewezen dat hij niet zo eerlijk is, dat hij eigenlijk liegt. Toch vindt hij zelf van niet. De media, dat zijn de leugenaars.

Gelukkig is het wel een heel positief mens, ziet het positieve in iedereen, zelfs bij de extreem rechtse mensen zitten goede mensen, dat is ook zo behalve dat ze racistisch zijn dan. Een kniesoor die daar op let. “I have a great relationship with the blacks.” Zegt Donald dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken.

Tot morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: